INGREDIENTE
- Blat :
- 6 oua
- 6 lg zahar
- 100 ml ulei
- 4 lg faina
- 2 lg cacao
- 1 plic praf de copt
- Crema :
- 200 g unt
- 150 g zahar
- 500 g branza de vaci
- esenta de vanilie
- Glazura :
- 850 ml Fanta
- 5 lg zahar
- 2 plicuri budinca de vanilie
MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu suc Fanta:
Pentru blat : mixam ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul, adaugam treptat uleiul, iar la final adaugam faina amestecata cu praful de copt si cele 2 lg de cacao. Turnam compozitia obtinuta intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pana se coace; facem testul cu scobitoarea. Lasam blatul sa se raceasca .
Pentru crema : mixam untul moale de la temperatura camerei cu zaharul, apoi adaugam branza de vaci si omogenizam. La sfarsit aduagma esenta de vanilie. Aceasta crema o turnam peste…
Vezi articolul original 51 de cuvinte mai mult